DET GÆLDER IKKE ALTID

– OM AT VINDE

 

Indbydelse til foredrag om

FØRSTEHJÆLP TIL DIN HUND

21. januar 2020 kl. 18.30 - i klubhuset

Kære Medlemmer af TAK

Kom til et spændende foredragom førstehjælp til hunde.Foredraget afholdes af Havdrup Dyrekliniks dygtige dyrlæge Kirsten Frederiksen.Der bydes på kaἀe og kage og prisen for det hele er den nette sum af kun kr. 50,-

Tilmelding og betaling foregår i klubhuset, hvor der ligger en tilmeldingsliste.Der er max plads til 40 personer denne aften - så først til mølle....På glædeligt gensynArrangementsudvalget i TAK

Tilmelding

Invitation til Adventstur

NissemandDet vil glæder os at se jer, jeres børn, partner og hunde, til årets Adventstur. Vi mødes ved klubhusets P-plads og går en Adventstur på ca. 30 minutter.

Søndag den 1. december, kl 10.00

Hundene skal være i snor på turen. Husk hundeposer og tøj der passer til vejret!

Når vi kommer tilbage drikker vi gløgg og spiser æbleskiver i klubhuset, og ønsker hinanden en glædelig jul. Der vil være godteposer til både hunde og børn.

Pris pr. person kr. 40,- børn under 12 år er gratis!


Tilmelding


Julehilsner fra
Arrangementsudvalget.

Hundeinstruktør-uddannelse 2015
Taastrup Agility Klub udbyder "Hundeinstruktør-uddannelsen"

Hundeinstruktør-udannelsen henvender sig til nye instruktører og instruktør aspiranter i hundeklubber. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik, hvor der arbejdes med formidling, viden om hunde og hundetræning. 

Informationsaften om Hundeinstruktør-uddannelsen
Mandag d 25. november kl. 19.

Uddannelsen er delt op i 7 dele, hver af en hel lørdags varighed, der er fordelt over første halvdel af 2020 fra 11. januar 2020 til 20. juni 2020. Bemærk! Hundeinsruktør-uddannelsen er et samlet forløb og ved tilmelding betales der således for alle 7 dele. Uddannelsen er uden egen hund, der benyttes figuranter og deres hunde i forbindelse med praktikken.

Vil du vide mere om Hundeinstruktør-uddannelsen, kan du klikke nedenfor eller tilmelde dig til Informationsaften om Hundeinstruktør-uddannelsen, Mandag d 25/11 kl. 19.

Hent invitationen og læs meget mere

TAK har nu fået et udvalg hjem af Easy Walk® seler.

Selen kan være et godt supplement til træningen, hvis din hund trækker meget i linen.

Selen er ikke et vidundermiddel og kan således ikke stå alene. Men sammen med målrettet træning kan den være et godt hjælpemiddel.

Hvis du vil vide mere eller købe en sele, så kontakt din instruktør for vejledning. Du kan se lidt mere om Easy Walk® selen i videoen herunder eller ved at klikke på linket nedenfor.

Betjeningsvejledning

 

Video portræt af Taastrup Agility Klub

Torsdag den 21. maj havde Taastrup Agility Klub besøg af Rasmus Lykke fra LokalUpdate

LokalUpdate er en "lokal" nyheds potal på nettet, der dækker sportsbegivenheder, musikarrangementer og større events fra hele landet. Derudover laver de blandt andet også forenings portrætter.

Den 21. maj havde vi besøg af Rasmus Lykke, der var kommet for at lave et portræt af Taastrup Agility Klub. Det blev til to video indslag om klubben. Se indslagne HER.

INSTRUKTØR-UDDANNELSE

Instruktør Uddannelse

 

Se mere

 

VELKOMSTFOLDER

Hent seneste Velkomstfolder

 

Folder efteraar2018

 

Hent folder

 

SLALOMPINDE OG SELER

Vi har nu fået "Slalompinde" hjem igen. Kontakt din træner hvis du ønsker at købe nogle pinde, så du kan træne slalom hjemme i haven.

 

TAK har desuden fået et lille udvalg hjem af Easy Walk® seler, i forskellige størrelser.

 

Se mere om Easy Walk selen