DET GÆLDER IKKE ALTID

– OM AT VINDE

Hundeinstruktør-uddannelse 2015
Taastrup Agility Klub udbyder "Hundeinstruktør-uddannelsen"

Hundeinstruktør-udannelsen henvender sig til nye instruktører og instruktør aspiranter i hundeklubber. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik, hvor der arbejdes med formidling, viden om hunde og hundetræning. 

Informationsaften om Hundeinstruktør-uddannelsen
Mandag d 25. november kl. 19.

Uddannelsen er delt op i 7 dele, hver af en hel lørdags varighed, der er fordelt over første halvdel af 2020 fra 11. januar 2020 til 20. juni 2020. Bemærk! Hundeinsruktør-uddannelsen er et samlet forløb og ved tilmelding betales der således for alle 7 dele. Uddannelsen er uden egen hund, der benyttes figuranter og deres hunde i forbindelse med praktikken.

Vil du vide mere om Hundeinstruktør-uddannelsen, kan du klikke nedenfor eller tilmelde dig til Informationsaften om Hundeinstruktør-uddannelsen, Mandag d 25/11 kl. 19.

Hent invitationen og læs meget mere

TAK har nu fået et udvalg hjem af Easy Walk® seler.

Selen kan være et godt supplement til træningen, hvis din hund trækker meget i linen.

Selen er ikke et vidundermiddel og kan således ikke stå alene. Men sammen med målrettet træning kan den være et godt hjælpemiddel.

Hvis du vil vide mere eller købe en sele, så kontakt din instruktør for vejledning. Du kan se lidt mere om Easy Walk® selen i videoen herunder eller ved at klikke på linket nedenfor.

Betjeningsvejledning

 

Video portræt af Taastrup Agility Klub

Torsdag den 21. maj havde Taastrup Agility Klub besøg af Rasmus Lykke fra LokalUpdate

LokalUpdate er en "lokal" nyheds potal på nettet, der dækker sportsbegivenheder, musikarrangementer og større events fra hele landet. Derudover laver de blandt andet også forenings portrætter.

Den 21. maj havde vi besøg af Rasmus Lykke, der var kommet for at lave et portræt af Taastrup Agility Klub. Det blev til to video indslag om klubben. Se indslagne HER.

INSTRUKTØR-UDDANNELSE

Instruktør Uddannelse

 

Se mere

 

VELKOMSTFOLDER

Hent seneste Velkomstfolder

 

Folder efteraar2018

 

Hent folder

 

SLALOMPINDE OG SELER

Vi har nu fået "Slalompinde" hjem igen. Kontakt din træner hvis du ønsker at købe nogle pinde, så du kan træne slalom hjemme i haven.

 

TAK har desuden fået et lille udvalg hjem af Easy Walk® seler, i forskellige størrelser.

 

Se mere om Easy Walk selen