DET GÆLDER IKKE ALTID

– OM AT VINDE

Agility i Taastrup Agility Klub

Begynder 1: Her starter nye hunde og fører. I lærer alle redskaberne at kende og der bliver arbejdet på at gøre jer trygge i at forcere dem både sammen- og som indkald og fremadsendelse. I vil også prøve mindre moduler efterhånden, som I bliver klar til det.

Begynder 2: Mere redskabsindlæring og nu bliver kravene til dig og din hund væsentlig højere, - både til selvstændigheden og perfektionismen. Reglerne bliver gennemgået og modulerne bliver sværere. For at bestå Begynder 2 er målet at I er 100 % trygge ved alle redskaber og kan forcere dem sammen, ved fremadsendelse og indkald - fra begge sider.

Let øvet 1: Nu begynder vi at arbejde mere målrettet med din ”Handling” og dit kropssprog. ”Handling” er ordet for jeres samarbejde og bevægelsesmønster på banen. Der er en masse teknikker, som I skal lære at beherske og bruge. Nogle teknikker afhænger af, hvilken hund du har og hvordan den skal trænes. Nogle teknikker skal bruges i forhold til, hvor mobil du er eller hvor hurtig din hund er. Sideløbende skal du lære at bruge dit kropssprog og din hund skal lære at læse det, så I kan samarbejde om lidt større udfordringer. Modulerne på Let øvet 1 bliver lidt større og lidt sværere. I begynder at løbe hele baner.

Let øvet 2: Flere og sværere teknikker, samtidigt med i lære at læse ”baner” og forstår hvordan I skal tackle forskellige situationer. Der vil blive stillet større og mere individuelle krav til både dig og din hund. På Let øvet 2 vil arbejdsafstanden mellem dig og din hund også forsøgt presset, så I kan være længere og længere fra hinanden - og stadig arbejde sammen.

Øvet: Her er det målet, at alle skal ende. Når du er kommet til Øvet niveau behersker din hund og du redskaber, alle nødvendige teknikker og har kendskab til regler og baneforståelse som gør, at I nu kan løbe agility. Nu skal I udvikle jer individuelt videre. Hvordan i ønsker at denne udvikling skal foregå er op til jeres ambitioner, tid, du og din hunds fysiske formåen o.m.a. Trænerne på dette hold bliver mere en slags ”coach”, som i samarbejde med dig planlægger din individuelle træning.

Sådan tilmelder du dig til Agility træning i TAK

Er du nyt medlem i TAK bør du inden du tilmelder dig læse følgende:
1. Træning i TAK
Her kan du læse lidt om hvilken forudsætninger der kræves for at tilmelde sig de forskellige hold.
2. Træningsreglement
Det er de fælles spilleregler vi har i TAK, så alle får en god oplevelse med deres hund.
3. Praktiske oplysninger
Her kan du se priserne på årskontingent og træningsgebyr, regler for vaccination og forsikring m.v.
4. Træningstider
Her kan du se hvilken dage og tidspunkter de forskellige hold træner.

TILMELDING - TRIN 1

 

Er du i tvivl om på hvilket hold du høre til, bedes du kontakte vores holdfordeler.